ladataan Ladataan. Odota, ole hyvä.

Tietoa palvelusta

Pohjanmaan Yrityspörssi on Suomen Yrittäjien Sypoint Oy:n tuottama ja ylläpitämä palvelu, joka tuo kaikki yrityksien myyntiä ja ostoa välittävät tahot valtakunnallisen palvelun piiriin.  Myyjät saavat enemmän näkyvyyttä ilmoituksilleen, ostajat saavat kattavamman kuvan yritystarjonnasta ja palveluntarjoajat saavat omille palveluilleen enemmän näkyvyyttä.

Palvelun ilmoitukset näkyvät myös  RSS-syötteinä niillä sivustoilla, jotka nostavat  ilmoituksia omille sivuilleen tarjottujen RSS-syötteiden avulla (lista syötteistä tämän sivun lopussa).

Palvelun ilmoitusehdot

Ilmoitus- ja toimitusehdot löydät täältä >>

Palvelussa  julkaistaan vakiosisältöisiä ilmoituksia, jotka koskevat yrityksen tai sen osan myyntiä tai ostoa, rahoituksen hakemista, franchisig-luvan tai palvelun tarjoamista. Palvelu pidättää oikeuden olla julkaisematta ilmoituksia, joissa tarjotaan pelkästään kiinteistöjä, koneita tai irtaimistoa.

Ilmoittaja jättää ja käsittelee ilmoituksen itse ja vastaa siinä olevasta sisällöstä. Ilmoituksia pääsee muokkaamaan omilla tunnuksilla. Ilmoitus julkaistaan heti kun ilmoittaja on sen maksanut eikä ilmoituksia oikolueta tai tarkisteta palveluntarjoajan toimesta ennen julkaisua.

Palveluhinnaston löydät täältä >>

Palvelussa on tarjolla erityyppisiä ja eripituisia ilmoitusvaihtoehtoja sekä palvelupaketteja myös välittäjille ja asiantuntijioille. Omalle ilmoitukselle voi ostaa lisänäkyvyyttä lehdistä. Valtakunnallisen Yrityspörssin kautta lisänäkyvyyttä voi ostaa Yrittäjänomista. Lehden lisänäkyvyys sisältää 2 lehti-ilmoitusta, joissa näkyvä merkkimäärä on rajattu. 

Lehti-ilmoitukset julkaistaan peräkkäisissä Yrittäjäsanomien numeroissa.

Katso tästä lehti-ilmoitusten aikataulu 2016 >>


Yrittäjäsanomissa ilmoituksesta julkaistaan ilmoittajan itse laatima kuvaus kohteesta. Ilmoittaja laatii kuvauksen ilmoituksen tekemisen yhteydessä. Lehdessä olevan ilmoituksen yhteyteen tulee ilmoitustunnus, jonka perusteella kiinnostunut voi verkkopalvelusta hakea lisätietoja kohteesta ja vastata ilmoitukseen.

Oheisesta kuvasta näet mallin, millainen ilmoitus on lehdessä. 

Ilmoituksen Yrityspörssiin voi jättää yritys, jota ilmoitus koskee, tai kyseisen yrityksen asiamies. Ilmoituksen jättäjä vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Julkaistuihin ilmoituksiin voi vastata kunkin ilmoituksen yhteydestä löytyvällä   vastauslomakkeella tai mahdollisesti ilmoituksen yhteydessä löytyvien muiden yhteystietojen avulla. Saapuneet vastaukset välittyvät ilmoituksen jättäjälle, joka itse päättää mahdollisesta yhteydenotosta vastaajaan.

Ilmoittaja hallinnoi ilmoitusta itse. Hallintasivulla ilmoittaja näkee suoraan ilmoitukseen tulleet vastaukset ja voi päivittää ilmoituksen tietoja sekä ostaa halutessaan sille lisänäkyvyyttä. Yhteydenotot välittyvät myös ilmoittajan sähköpostiin.

Julkaisija ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu ilmoituksen poisjäämisestä tai ilmoituksen vähäisestä poikkeamisesta ilmoitetusta tekstisisällöstä. Julkaisijan vastuu ilmoituksen julkaisemisessa taikka ilmoituksen tai vastauksen välittämisessä tapahtuneesta virheestä tai viivästymisestä rajoittuu yksittäisen virheellisen ilmoituksen hintaan. Mikäli ilmoitus tai vastaus jää sähköpostin toiminnassa ilmenevän häiriön vuoksi saapumatta tai julkaisematta, ei julkaisija vastaa siitä mahdollisesti aiheutuvasta vahingosta.

Lähetä palautetta

Palautteet sekä muutokset ilmoitustekstiin voitte lähettää palautelomakkeella. 

RSS-syötteet

Uusimmat kaikkialta

Uusimaa
Varsinais-Suomi
Satakunta
Kanta-Häme
Pirkanmaa
Päijät-Häme
Kymenlaakso
Etelä-Karjala
Etelä-Savo
Pohjois-Savo
Pohjois-Karjala
Keski-Suomi
Etelä-Pohjanmaa
Pohjanmaa
Keski-Pohjanmaa
Pohjois-Pohjanmaa
Kainuu
Lappi
Itä-Uusimaa
Ahvenanmaa
Pääkaupunkiseutu

Yhteystiedot

Kyselyt Yrityspörssi-palvelusta:
Janne Pärnänen
p. (09) 229 229 53
janne.parnanen@yrittajat.fi

Ilmoituksia koskevat asiat:
Leena Niemimäki
p. (09) 229 228 21
leena.niemimaki@yrittajat.fi

 

 

Pohjanmaan-Yrityspörssi - Oikea kauppapaikka yrityksen myyntiä tai ostoa suunnittelevalle!