ladataan Ladataan. Odota, ole hyvä.
Idyllinen Luomukauppa & Kahvila Kokkolan ydinkeskustassa
Hinta: 49 000 €

Olisiko aika lähteä toteuttamaan omia unelmia ja tehdä työtä jonka oikeasti kokee intohimokseen? Nyt on siihen mahdollisuus ja vieläpä valmiiksi toimivan konseptin parissa.


Myydään Kokkolan keskustassa 7 vuotta toiminut tuottoisa idyllinen Luomukauppa/Kahvila. Valikoimaan kuuluu mm. luomuruoka, erilaiset herkut, lisäravinteet, smoothiet, raakaleivonnaiset jne. Liikkeellä on laaja vakio asiakaskunta sekä erittäin laaja someverkosto.  Mahdollisuudet tällä liikkeellä on rajattomat eikä terveysbuumin kasvulle näy loppua. Asiantuntevan palvelun merkitys tulee vielä kasvamaan tulevaisuudessa. Liiketoimintaa voi lähteä laajentamaan esimerkiksi yritysasiakkaisiin, kotiinkuljetuspalveluun, nettikauppaan, erilaisiin kurssituksiin jne.


Luomukauppa Chagalle on kasvanut jo vankka oma paikkansa Kokkolan ytimessä ja sen sympaattinen ympäristö vetää ihmisiä puoleensa aina uudelleen ja uudelleen. Sisustuksessa on kiinnitetty huomiota lämpimän, viihtyisän ja erilaisen kauppareissun mahdollistamiseen asiakkaille. Liiketila on kompakti ja tuotteet ovat selkeästi esillä asiakkaille. Kauppaan kuuluu koko kalusto, varasto, pihamökki sekä terassikalusteet, joka mahdollistaa kesän aikana myynnin kasvattamisen ja laajentamisen myös kaupan ulkopuolelle. 


 


Lisätiedustelut puhelimitse klo 10-21 välisenä aikana


Suvi Kattilakoski puh. 050-5282777

 • Ilmoitustunnus:
  5157
 • Ilmoitustyyppi:
  Myydään yritys
 • Toimiala:
  Kauppa
 • Liikevaihtoluokka:
  100 001 € - 200 000 €
 • Kiinteistö on:
  Vuokrattu
 • Paikkakunta:
  Keski-Pohjanmaa

Ilmoittaja

Suvi Kattilakoski
0505282777
Ota yhteyttä ilmoittajaan

Ota helposti yhteyttä:

Yhteydenottosi välittyy suoraan ilmoittajalle - nopeaa ja helppoa.


Ihmiset jotka katsoivat tätä ilmoitusta, katsoivat myös näitä

Sinua voi kiinnostaa myös nämä
 •  
  XCS
  Myydään kultasepän- sekä valokuvausalan ...

  Myydään Kokkolassa vuodesta 2001 toiminut kultasepän- sekä valokuvausalan erikoisliike. Liike toimii kauppakeskuksen yhteydessä.  Jos olet kiinnostunut toiminnan ostamisesta, ota yhteyttä niin keskustellaan kaupan eri yksityiskohdista....

Pohjanmaan Yrityspörssi

Pohjanmaan Yrityspörssin mahdollistaa Vaasanseudun Kehitys Oy VASEKin ja Vaasan Yrittäjien/Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien yhteistyö. Mukana on myös Vaasanseudun Uusyrityskeskus Startia.

Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjät

 

Lisää...
Pohjanmaan-Yrityspörssi - Oikea kauppapaikka yrityksen myyntiä tai ostoa suunnittelevalle!