ladataan Ladataan. Odota, ole hyvä.

Pohjanmaan Yrityspörssi

Pohjanmaan Yrityspörssin mahdollistaa Vaasanseudun Kehitys Oy VASEKin ja Vaasan Yrittäjien/Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien yhteistyö. Mukana on myös Vaasanseudun Uusyrityskeskus Startia.

 

 

 

 – Meidän alueeltamme on puuttunut tällainen työkalu, ja nyt tarve on korjattu, sanoo Vaasanseudun Kehitys Oy VASEKin yrityspalvelujohtaja Kjell Nydahl. – Yritysten omistajanvaihdoksia on jatkossakin odotettavissa runsaasti. Pörssi tarjoaa oivan paikan ilmoittaa myytävästä yrityksestä nimettömänäkin, joten se osaltaan helpottaa myyjien ja ostajien kohtaamista. Myös me yritysneuvojat voimme toimia ilmoituksen yhteyshenkilönä ja vastata yhteydenottoihin.

– On hienoa, että vihdoin saatiin Yrityspörssi käyttöön myös Pohjanmaalle, sanoo Vaasan Yrittäjien toiminnanjohtaja ja Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjien yrityskummikoordinaattori Maija Aarnio. – Yritysten omistajanvaihdokset ovat iso haaste, sillä jatkajan löytyminen ei ole itsestään selvää. Tätä kautta mahdolliset ostajakandidaatit voivat saada tietoa myytävänä olevista yrityksistä; ostajan ei siis tarvitse "soitella ja kysellä" vaan voi itse selailla ilmoituksia silloin kun hänellä on aikaa.

Pohjanmaan Yrityspörssin toivotaan tavoittavan myös yrittäjäksi ryhtymistä suunnittelevat, sillä olemassa olevan yrityksen ostaminen on hyvä tapa aloittaa yrittäjän ura. Olemassa olevilla yrityksillä on sitä paitsi jo valmis asiakaskunta, mikä helpottaa aloittavan yrittäjän liikkeelle lähtöä.

Pohjanmaan-Yrityspörssi - Oikea kauppapaikka yrityksen myyntiä tai ostoa suunnittelevalle!